Deníček

Opět na Paprsku

Během týdne připadl na Ramzové další sníh tak jsme se rozhodli, že v sobotu ještě na ty lyže pojedeme a lezení ještě odložíme. A v nižších polohách stéjně bylo počasí na pytel.

Jel jsem tedy já a tentokrát jsem bral i auto. Dále pak Lukes, pítrs s Iris a také po prvé Alenka s Valuškem. Dalo se tedy očekávat i ňáke hodnotné zážitky.

Nemuseli jsme dlouho čekat a hned co jsme vyjeli tak jsme se po pár kylometrech vraceli zpátky, protože Přemovi se pokazilo auto. Nakonec jsme na Ramzovou dorazili z jiným autem musím podotknout, že Alenka propůjčila své auto a patři ji tedy velký dík.

Počasí vyšlo bylo krásně, mraky byly vysoko takže bylo vidět široko daleko. Co říci o celé výpravě popisovat dopodrobna trasu nebudu, protože jednak ji všichni kdo jezdíme na běžkách známe a jednak už tenhle výjezd píši poněkolikáté. Ale i přesto napíši pár vět.

Sněhové podmínky byly dobré vůbec jsem nečekal, že budou tak dobré vždyť taky připadlo 20 cm. Alenka jela bezvadné velmi si to užívala jak jsem postřehnul tuhle trasu jela poprvé a Přema taky. Ten sice trochu ponadával, protože mu jeli špatně lyže. Nás ostatní co jsme jeli všichni znáte jak jezdíme. Já jsem dokonce spadl při zpáteční cestě, taktéž Lukes a nechybělo moc a málem ho Pítr přejel. Vše se odehrálo když se kluci hnali s Císařské směrem do Ostružné to já jsem z holkama a s Přemou vyrazil klasicky na Ramzovou. Jinak na Paprsku jsme se jako tradyčně pořádně nadlábli a popili a opět jeli zpátky dolů. V Ostružné když jsme jeli pro kluky, byla místní hospůdka velmi útulná všude na zdech vyseli starodávné dechové hudební nástrje.

Bylo to krásné a snad příště už ven na Lano či boldr.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..